Photon-jet: compacte en complete kwaliteitssystemen


Gaat u voor perfecte printkwaliteit op alle houtsoorten? Met een onderhoudsvriendelijk systeem dat u eenvoudig integreert in de productielijnen? Dan is een photon-jet systeem dé oplossing …

Compact
Het eerste wat opvalt aan photon-jet systemen is hun compactheid. Daardoor zijn ze gemakkelijk te integreren in zowel nieuwe als bestaande productielijnen.

Snel én perfect
Het tweede pluspunt is de ongekende printkwaliteit. De inkt – zonder oplosmiddelen! – wordt met behulp van belichting gedroogd. De opdruk is direct bestand tegen alle weersinvloeden, zoals water, vorst en sneeuw. Na belichting is de opdruk ook nog eens bestand tegen allerlei chemicaliën. Met een photon-jet kunt u op alle houtsoorten en diverse fabricaten persklossen perfect printen. Met zeer hoge printresoluties én een printsnelheid die eerder niet haalbaar was!

Stabiel systeem
Onder alle omstandigheden krijgt u de optimale afdruk: wit of zwart. Daar komt bij dat het hele inktsysteem circulerend is en de inkt constant verwarmt tot de ingestelde waarde. Hierdoor bent u verzekerd van probleemloos printen – ook in de winter. Dankzij het vacuüm is de printstabiliteit ook nog eens van ongeëvenaard niveau.

Gebruiksgemak
Elke photon-jet staat borg voor bedrijfszekerheid. De grote printafstand tot het te bedrukken substraat voorkomt schade. Daarbij is het systeem gemakkelijk in gebruik en transport. De inkt voor een photon-jet is namelijk geen gevaargoed. In onderhoudsvriendelijkheid blinkt het systeem eveneens uit. Dagelijks onderhoud is niet nodig. Een of twee keer in de week de printkop en de nozzleplaat controleren: dat is alles!

Perfecte prints met een compleet, gebruiksvriendelijk en bedrijfszeker systeem: wat wilt u nog meer? Bespreek met Ernest Langbroek welke configuratie voor uw situatie het beste is.


< Terug