Wie zijn we & wat doen we

Go4inkjet is een bedrijf dat veel print- en codeerexpertise in huis heeft. Oprichter Ernest Langbroek heeft meer dan 30 jaar ervaring in de print- en codeerwereld. Zijn kennis van besturingen, print- en codeerapplicaties én inkten vormt de basis voor de in eigen beheer ontwikkelde printsystemen. Onze innovatieve digitale ink-jet printtechnologie heeft in de afgelopen jaren een enorme slag gemaakt. Onze printkoppen zijn robuuster en veel sneller geworden. Bovendien zijn ze nu veel flexibeler te plaatsen en te monteren. Daar komt nog bij dat in de afgelopen jaren een grote diversiteit van hoogwaardige, milieuvriendelijke inkten beschikbaar is gekomen. Voor industriële toepassingen bieden ink-jetsystemen dan ook de “beste printoplossingen van dit moment!”

Go4inkjet is dé specialist in ink-jetprintoplossingen voor industriële toepassingen. Wat de vraag of uitdaging ook is, wij kunnen klanten op maat van dienst zijn. Dit houdt onder meer in dat wij:

  • Onze printmodule’s leveren in een uitvoering die is afgestemd op de vraag van de klant;
  • OEM’s op projectbasis ondersteunen bij de ontwikkeling van hun printsystemen;
  • Totaal oplossingen bieden in samenwerking met onze partners op het gebied van machinebouw binnen de Benelux en daarbuiten.